Schoonheidsbehandeling bij normale huid.
Schoonheidsbehandeling bij psoriasis.

Ontdek het geheim van een gezonde, levendige & aantrekkelijke huid.

lasershowerPlanmatige huidverzorging met de softLaser (LLT) is een behandelingsysteem gericht op het houden of herbouwen van een perfecte balans van de huid.

Laser fototherapie ondersteunt de huid door het leveren van energie. Deze energie versterkt het weefsel, het ATP = adenosine-tri-fosfaat, een energiereservoir van elke cel.

Energie van laserlicht worden door alle interacties van de verschillende huidfuncties ondersteund. Voorzichtig maar effectief verhoogt het celmetabolisme, verbetert de bloedstroom en er is meer voeding met zuurstof en elektrolyten. De huid krijgt een rooskleurig en heldere kleur. De huid wordt steeds verfijnd en aangescherpt. Er is een verbetering van bloed en lymfestroom en een verbetering van collageen en elastine productie. De lasershower heeft een zeer mooi resultaat bij psoriasis.celenergie

Tijdens de lasershower worden ook meridiaanpunten op het aangezicht en in de hals gestimuleerd. De nier-, milt-, maag-, blaas en galblaas helpen om het gezicht te liften. De behandeling wordt 6 tot 10 keer uitgevoerd, al naar gelang nodig. Nadien volstaat een maandelijkse onderhoudsbeurt.

De lasershowerbehandeling kost 34 euro per beurt, en 200 euro per 6 beurtenkaart.